Zakelijke dienstverlening

Opdrachtgevers
Enkele toonaangevende opdrachtgevers van Mystery Guest B.V. in deze branche zijn onder andere A&E Uitzendbureau, USG People met Start People, Medi-Interim, Technicum en Secretary Plus, Hoekstra & van Eck, Smedema Makelaars en Taxateurs en de NVM.

Aanleiding en doelstellingen
De belangrijkste doelstelling is het creëren en verder versterken van een onderscheidende positionering voor deze organisaties. Dit wordt gedaan door middel van continue tevredenheidonderzoek, waarbij de resultaten online ter beschikking worden gesteld aan onder andere de vestigingsmanagers.

Aanpak
De Mystery Shop onderzoeken worden op continue basis uitgevoerd, waarbij elke vestiging een vastgesteld aantal keren onderzocht wordt op jaarbasis. Hierbij wordt zowel gebruik gemaakt van Mystery Visits als Mystery Calls.

Mystery Guest B.V. en haar partner Tevreden.nl hebben in nauwe samenwerking met de opdrachtgever een uniek bedrijfsplatform ontwikkeld en geïmplementeerd. De opdrachtgever kan hiermee zelf diverse (bijvoorbeeld klant- en medewerkers-) tevredenheidonderzoeken ontwikkelen en uitvoeren, interne onderzoeken zoals kwaliteitsaudits uitvoeren en uiteraard de resultaten van de Mystery Calls en Visits online raadplegen en vergelijken met een interne benchmark. Daarnaast is een speciaal dashboard ontwikkeld waar de verschillende KPI's (Kritische Performance Indicatoren) zoals financiële ratio's worden gepresenteerd, online en realtime. Hierbij wordt ook rekening gehouden met de informatiebehoefte van de gebruiker; per gebruiker is gedefinieerd welke informatie toegankelijk is.

Voor meer informatie over de mogelijkheden binnen deze branche, neem contact op met Mystery Guest B.V.