Waaraan moet ik voldoen?

Mystery Guest B.V. vindt het belangrijk dat de Mystery Shop onderzoeken worden uitgevoerd door Mystery Shoppers die passen in het klantenprofiel. Met andere woorden, de Mystery Shopper zou een potentiële klant kunnen zijn van de opdrachtgever. Op deze wijze wil Mystery Guest B.V. garanderen dat de uitkomsten een zo reëel mogelijk beeld geven van de beleving van een 'echte' klant. Aangezien de klantenprofielen van de diverse opdrachtgevers sterk uiteenlopen, zoekt Mystery Guest B.V. een zeer diverse groep van Mystery Shoppers; van alle leeftijden en alle achtergronden.

De belangrijkste competentie die een Mystery Shopper behoort te hebben, is in staat zijn om objectief en gedetailleerd te kunnen observeren en rapporteren. Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal is hierbij een pre.

Aangezien Mystery Guest B.V. gebruik maakt van een web-based rapportage en benchmark systeem, is een PC met internettoegang noodzakelijk. Ook basis computervaardigheden, zoals om kunnen gaan met Microsoft Office, zijn vereist. Afhankelijk van het betreffende klantenprofiel worden specifieke kennis, ervaringen, interesses en vaardigheden gevraagd. Deze informatie kan bij de inschrijving kenbaar worden gemaakt.