De Multi Cliënt ServiceScan

De Multi Cliënt ServiceScan is een uniek product dat zich niet alleen richt op de resultaten van de opdrachtgever zelf, maar ook op die van de directe concurrenten van de opdrachtgever. Naast het uitvoeren van verschillende Mystery Shop onderzoeken bij de opdrachtgever, worden dezelfde onderzoeken ook bij de concurrenten in de directe omgeving uitgevoerd.

De Multi Cliënt ServiceScan geeft hiermee een helder inzicht in de eigen prestaties, maar plaatst deze uitkomsten ook naast die van de directe concurrenten. Zo kan specifiek bepaald worden waarmee de opdrachtgever zich onderscheidt van de concurrentie, maar juist ook wat de succesfactoren van de concurrent zijn. Dit kan belangrijke strategische informatie opleveren voor het bedrijf. Een overzicht van de belangrijkste voordelen:

  • Direct inzicht in de bereikbaarheid van de eigen organisatie;
  • Inzicht in hoe klantvriendelijk, klantgericht en klantgedreven de medewerkers van de eigen organisatie zijn;
  • Beoordeling van de commerciële kwaliteiten van de eigen organisatie;
  • Wat zijn de sterke en onderscheidende punten van de eigen organisatie;
  • Een vergelijking met de directe concurrenten;
  • Heldere en duidelijke rapportage van de resultaten van de eigen organisatie;
  • Benchmark met de belangrijkste en directe concurrenten.

Mystery Guest B.V. waarborgt dat de uitkomsten van de Multi Cliënt ServiceScan vertrouwelijk worden behandeld. De onderzoeksuitkomsten van de individuele opdrachtgevers zullen niet aan derden ter beschikking worden gesteld, maar worden alleen gebruikt voor de benchmark.

Elke opdrachtgever heeft de mogelijkheid om een beperkt aantal 'exclusieve' vragen toe te voegen. De uitkomsten van deze vragen worden vanzelfsprekend alleen aan de betreffende opdrachtgever gepresenteerd.

Na afloop van de onderzoeksperiode worden de uitkomsten geanalyseerd en verwerkt in een managementrapportage. De meest opvallende punten worden persoonlijk aan de opdrachtgever gepresenteerd.

De Multi Cliënt ServiceScan kan uitgevoerd worden voor diverse bedrijfstakken en regio's.

Neem vrijblijvend contact op met Mystery Guest B.V. voor informatie over de diverse onderzoeken en resultaten.