Partners

Tevreden BV
Tevreden BV is een uniek adviesbureau voor tevredenheidsonderzoek. Door middel van het aanbieden van branche- en bedrijfsplatforms bieden zij doorlopend inzicht in actuele onderzoeksresultaten, met bijbehorende benchmarks en verbeteradviezen. Zo bieden zij vele organisaties de mogelijkheid om de bedrijfsvoering blijvend aan te scherpen op de actuele klantwensen. Klanten zien de resultaten, merken het verschil en de transparantie maakt dat klanten weloverwogen keuzes kunnen en zullen maken. Voor meer informatie, zie de website van Tevreden BV.

Eerste Verdieping
Door gebruiksvriendelijke en toegankelijke webapplicaties te ontwikkelen ondersteunt Eerste Verdieping mensen die via internet of intranet met elkaar samenwerken en communiceren. Zo ontwikkelt Eerste Verdieping producten op maat met als doel om internet omgevingen zodanig in te richten dat iedereen er direct en intuïtief in kan gaan werken, zonder cursus of training. Voor meer informatie, zie de website van Eerste Verdieping.

CNE 
CNE biedt klanten de juiste oplossing op het gebied van automatisering, of het nu gaat om de volledige uitbesteding van dit bedrijfsonderdeel of om ondersteuning van een bestaande IT-afdeling. Voor meer informatie over de producten en mogelijkheden, zie de website van CNE.

Mackel&Bergh training en coaching
Dit bedrijf biedt een scala aan producten op het gebied van training en coaching, uiteenlopend van workshops in presentatievaardigheden tot trainingen in communicatie. Het bieden van maatwerk om zo de juiste doelstellingen te bereiken staat hierbij centraal. Voor meer informatie, zie de website van Mackel&Bergh training en coaching.